Impressie

Tijdens de massagevakbeurs (2011) in de Brandboxx in Almere, heb ik voor het eerst aan een groot publiek meer bekendheid gegeven aan oorkaarsen. 

Voor mij was het ook de eerste keer op zo’n grote beurs en met groot succes.Ik zelf werk er al 14 jaar mee. De aanwezige therapeuten wilden het graag eerst zelf ervaren. 

De lezing voor zaterdag was helemaal vol en werden de mensen die afgewezen waren naar mijn stand verwezen.
Deze 2 dagen zijn wij dan ook constant bezig geweest om oorkaarsen te plaatsen en er uitleg over te geven.
Wij hebben het idee dat dit eerst ervaren moest worden. 
De oorkaarsen hebben hele grote invloed op je en dat hebben de meeste mensen ook zo ervaren. 
Helemaal naar binnen gaan even een rust pauze nemen, soms letterlijk om een tijdje op een stoel bij mijn tafel te blijven omdat er zo veel gebeurden. 
Er was weinig tijd om een goede begeleiding te geven maar voor sommige mensen zou het goed zijn om de oorkaars behandeling voort te zetten, 
omdat er iets op gang gezet was en dit nog een verdere behandeling vroeg. 
Daarvoor is het ook een beurs om kennis te maken om te kijken, proeven en ervaren wat er allemaal op de markt is.


Vriendelijke Groet


Elisa Hanffofficieel persberichtPersbericht: MASSAGEvakBEURS 8&9 april 2011


Bewezen succes 2011 !


De eerst landelijke MASSAGEvakBEURS krijgt vanwege groot succes een vervolg! 
Exposanten waren te spreken over de professionele organisatie en de aantrekkelijke ambiance van Brandboxx te Almere, makkelijk bereikbaar en voldoende gratis parkeerruimte. Met het interessante exposantenaanbod, actief workshopprogramma, de ruim 1100 kwalitatief geïnteresseerde bezoekers, de aantrekkelijke prijzen, de gerichte mediacampagne, het enthousiasme bij iedereen en goede organisatie zijn alle ingrediënten aanwezig om het succes van 2011 voort te zetten. De beurs is een initiatief van SOONER Events. Tijdens deze landelijk beurs hebben dienstverleners, leveranciers en opleidingscentra de gelegenheid gekregen om zich aan de massagebranche te presenteren. Dit gebeurde deels in de uniek en sfeervolle stands en deels middels workshops en lezingen. De beurs biedt bedrijven en bezoekers bovendien kansen om te netwerken en waardevolle contacten te leggen. Een aantal reacties: Monique Jongmans “dit is zoals een massagebeurs moet zijn en ik heb er al veel bezocht” Eric ten Have “Wat gezellig, wat breed, wat een goede communicatie vooraf en tijdens de beurs. Je merkt de saamhorigheid, je proeft de enthousiaste sfeer, klasse!” Mariska Sang “leuke, nieuwe, interessante workshops, volgend jaar kom ik zeker weer”. Ellen de Hoop “ik heb vooral veel nieuwe dingen gezien, geen onzin maar professioneel en daar ging ik voor” Ook werd de frisse uniforme appelgroene kleur van de stands, de aankleding en de ruime opzet op de beursvloer als zeer prettig ervaren. De aanwezige media en pers waren vol lof. Reacties waren “Voor een eerste beurs is dit zeker niet slecht, ik heb zelfs een aantal noviteiten gezien, waarover ik kan schrijven…”. “Ik was sceptisch want ik heb al veel gezien, maar dit is goed, ga zo door” Er zijn leuke foto’s genomen, nieuwe producten en technieken ontdekt, kortom een geslaagde beurs. Krachtige opzet. Op een enkeling na hebben alle ruim vijftig exposanten de intentie uitgesproken opnieuw deel te nemen aan de MASSAGEvakBEURS volgend jaar. De organisatie verwacht dat nog een flink aantal nieuwe bedrijven zal aanhaken. De opzet van de beurs zal iets wijzigen ten opzichte van dit jaar. Breder gericht en nog professioneler, veel willen we nog niet verklappen. Mede mogelijk gemaakt door… Gesteund door diverse media die SOONER Events het succes gunt en een warm hart toedraagt. Sponsoren die producten, zoals waterdispensers, massagetafels, beamer, massageolie en aromageur beschikbaar stelden. Alle hulp van familie en kennissen die keihard hebben geholpen, allemaal hartelijk dank!